Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

POJĎ HRÁT HOKEJ

01.02.2018 | redakce HC

„Děcka, pojďte hrát hokej!“…tento bojový pokřik zazněl u každého rybníka, v každé vesnici….
… a taky poprvé v sezoně 2017/2018 v klubu HC Boskovice, který uspořádal v rámci „Týdne hokeje“ akci s názvem „Pojď hrát hokej“.

Na zimním stadionu v Boskovicích se 25. ledna 2018 sešlo na třicítku nadšených zájemců o báječný kolektivní sport - lední hokej.


Pro děti byl připraven pestrý program. Hlavní částí programu byla zábavná a hravá výuka bruslení pod vedením zkušených trenérů, hráčů staršího dorostu HC Boskovice, mladších žáků a dětí hokejové přípravky. 
V průběhu dvouhodinové akce si zájemci nejen zabruslili, ale měli možnost se seznámit s celým hokejovým prostředím. Prohlédli si zázemí krásného moderního zimního stadionu v Boskovicích. Rodiče byli informováni o trénincích přípravky hokejového klubu HC Boskovice. Děti měly možnost vyzkoušet si hráčské vybavení, vyfotit se. A co si děti od nás odnesly?


Kromě občerstvení a dárečků….?

Odnesly si spoustu zážitků a nových zkušeností!
Věříme, že tato akce byla pro mnohé z nich jen jakýmsi odrazovým můstkem, a že se společně brzy uvidíme na pravidelných trénincích hokejové přípravky.


A proč má Vaše dítě hrát hokej?

Protože….získá pořádnou kondičku, naučí se vítězit i prohrávat, naučí se bojovat s trémou, naučí se padat a vstávat a zjistí, že je součástí kolektivu a že na světě není samo!


Fotografie z akce zde.

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS