Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

Týden hokeje v klubu

26.07.2018 | redakce HC

Dne 20.9.2018 se uskuteční  v rámci akce Týden hokeje v klubu bruslení dětí od 4 let nazvaná Pojď hrát hokej.

Týden hokeje : Pojď hrát hokej . Začátek  20 září 2018 v 15:00 hodin  na zimním stadionu Boskovice


Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Pro účastníky jsou připraveny drobné dárky s hokejovou tématikou.
Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma (cyklistická či lyžařská) a rukavice. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na pořádající klub s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Nejbližší šancí získat unikátní hokejový zážitek je Týden hokeje, který se koná 17 - 23 září 2018
V rámci projektu Pojď hrát hokej se doposud uskutečnily tři Týdny hokeje, kterých se zúčastnilo zhruba 11 000 dětí. V září 2016 se konal Týden hokeje pouze na omezeném počtu zimních stadiónů. Od ledna 2017 se pak Týden hokeje rozšířil do celé České republiky a pravidelně se koná na více než 130 místech. 

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS