Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

TÝDEN HOKEJE akce s názvem „Pojď hrát hokej“.

21.09.2018 | správce web

Již po druhé v tomto roce proběhla na zimním stadionu v Boskovicích akce s příznačným názvem „Pojď hrát hokej“. Zájemci se mohli ve čtvrtek 20. září 2018 přesvědčit o tom, jaký je hokej báječný a všestranný sport.

Pro děti byl připraven pestrý program. Hlavní částí programu byla zábavná a hravá výuka bruslení pod vedením zkušených trenérů, hráčů juniorů HC Boskovice, starších žáků a dětí hokejové přípravky.

V průběhu dvouhodinové akce si zájemci nejen zabruslili, ale měli možnost se seznámit s celým hokejovým prostředím. Prohlédli si zázemí krásného moderního zimního stadionu v Boskovicích. Rodiče byli při prezentaci informováni o trénincích přípravky hokejového klubu HC Boskovice. Děti měly možnost si vyzkoušet trénink letní přípravy, hráčské vybavení, vyfotit se s celým kolektivem, který akci připravoval.

 

A co si děti od nás odnesly kromě občerstvení a dárečků?

Odnesly si spoustu zážitků a nových zkušeností!

Věříme, že tato akce byla pro mnohé z nich jen jakýmsi odrazovým můstkem, a že se společně brzy uvidíme na pravidelných trénincích hokejové přípravky.

 

A proč má Vaše dítě hrát hokej?

Protože získá pořádnou kondičku, naučí se vítězit i prohrávat, naučí se bojovat s trémou, naučí se padat a vstávat a zjistí, že je součástí kolektivu a že na světě není samo!

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS