Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

Naši odchovanci pojedou na MS v in-line hokeji

04.02.2020 | redakce HC

Naši odchovanci HC Boskovice Jan Külzer , momentálně hrající za francouzský tým Vierzon  a jeho starší  bratr  Niklas Külzer , který je našim trenérem přípravky, dostali již po několikáté  pozvánku od Německé in-line reprezentace

Naši odchovanci HC Boskovice Jan Külzer , momentálně hrající za francouzský tým Vierzon  a jeho starší  bratr  Niklas Külzer , který je našim trenérem přípravky, dostali již po několikáté  pozvánku od Německé in-line reprezentace, aby se zúčastnili  nadcházejícího Mistrovství světa.Centrem světového in-line hokeje se na přelomu června a července roku 2020 stane kolumbijské město Cartagena. Mistrovství světa by se mělo uskutečnit v termínu od 26. června do 12. července 2020. Cartagena, ležící v severní části země bude šampionát v in-line hokeji pořádat poprvé. Do Kolumbie se světový turnaj vrací po osmi letech. V roce 2012 jej hostila Bucaramanga. Utkání bude hostit nová aréna Coliseo. Během in-line hokejového mistrovství proběhne v Cartageně také šampionát v in-line rychlobruslení. Věříme , že nás naši borci budou skvěle reprezentovat.

Přejeme jim mnoho úspěchů.

 

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS