Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

Přípravka HC Boskovice - HCM Warriors Brno, HC Orli Znojmo (mistrovské zápasy)

08.03.2020 | Jiří Mlateček (KaJi)

Mistrovské zápasy přípravky HC Boskovice na ZS Úvoz Brno.

V sobotu 7. března 2020 hráli hokejistky a hokejisté z přípravky HC Boskovice dva poslední mistrovské zápasy letošní úspěšné sezóny, a to na zimním stadionu Úvoz v Brně.

První mistrovské utkání s HCM Warriors Brno naše přípravka celkem s přehledem vyhrála. Druhé utkání s vynikajícími malými orly ze Znojma bylo velmi těžké a naši po statečné bitvě vítězství nevybojovali. Nezapomeňme, že hokej je radost a zábava, což úsměv na tváři malých hráčů v kabině potvrzuje.

A co vlastně na samotné zápasy říkaly děti? „Bylo to supr. Moc mě to bavilo. Ten druhý zápas byl těžký,“ říká malý hokejista Matyášek. „Mě bavilo všechno, rozcvička, zápasy, kamarádi, byl to supr den,“ souhlasí hokejistka Terezka.

Filosofií našeho týmu je, abychom děti nejen naučili správné technice bruslení, přihrávání, střelbě, ale aby hokej byl především hrou, zábavou, aby mladé hokejisty vychovával pro život, učil je vyhrávat, ale také vyrovnat se s prohrou.

Hokejistkám a hokejistům i panu trenérovi Kužílkovi gratulujeme a přejeme hodně štěstí do další sezony. (KaJi)

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS