Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

Sezóna za chvíli začíná ………… A my jsme připraveni!

09.07.2020 | redakce HC

Do nové sezóny máme přihlášené týmy přípravky, 2.+ 4. třídu, MŽ a juniory.

Jako každý rok bude na konci srpna probíhat příměstský hokejový tábor do kterého se stále můžete přihlásit (www.hcboskovice.cz).

Pro členy HC Boskovice za dotovanou cenu 2.800,-Kč , pro ostatní účastníky kempu je cena 3.500,-Kč.

Během tohoto týdne se o vaše děti budou starat:

Jedlička Petr, Vařeka Svatopluk, Bartoš Zdeněk, Souček Milan, Kužílek Martin, Külzer Niklas, Scheiner Stanislav , Fučíková Tereza , Jan Külzer a z juniorů např. Lukáš Ošlejšek, Erik Pospíšil. Technickou část zajišťuje paní Sychrová Zdenka , Kolářová Kateřina , pan Mlateček Jiří

Do nové sezóny máme přihlášené týmy přípravky, 2.+4. třídu, MŽ a juniory.

Všechny kategorie budou trénovat 3x týdně na ledě a k tomu 1x týdně v tělocvičně. Suchá příprava před a po tréninku samozřejmě zůstává.

Na sezonu jsme domluveni s trenéry:

Jedlička Petr, Šebek David, Vondrák Petr, Vařeka Svatopluk, Bartoš Zdeněk, Souček Milan, Kužílek Martin, Külzer Niklas, Scheiner Stanislav, Fučíková Tereza a ještě jednáme s dalšími novými trenéry, které bychom u nás rádi viděli.

Pro letošní sezónu také chystáme speciální tréninky jak pro brankáře tak hráče. Předběžně máme vytvořen tým tří trenérů, kteří povedou speciální trénink brankařů a také se budou účastnit jednotlivých tréninkových jednotek.

Dále chystáme speciální trénink pro hráče, to však záleží na tom jestli nás podpoří město a dostaneme navíc led.

Samozřejmostí zůstává otevřená komunikace s vedením, kdy po domluvě se s Vámi rádi sejdeme a pomůžeme Vám vyřešit vaše starosti.

A také konzultace s trenéry jednotlivých týmů po domluvě je samozřejmostí.

Pro novou sezónu máme pro Vás připraven také zcela nový unikátní komunikační a informační systém. Jsme zcela otevřeni také vašim podnětům.

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS