Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

Pojď hrát hokej - leden 2022

27.01.2022 | redakce HC

Každoroční akce Týden hokeje pořádaná HC Boskovice.

HC Boskovice má 37 nových sportovců ve svých řadách!

Hokejový klub HC Boskovice se jako každoročně přidal k celorepublikové akci „Týden hokeje“.

26. ledna uspořádal tradiční boskovický hokejový klub akci pro všechny děti, které mají zájem se naučit bruslit a hrát lední hokej. Letošní ročník byl opět úspěšný a HC Boskovice přivítalo do svých řad celkem 37 nových sportovců!

Akce to byla velmi povedená, děti si mohly zabruslit s malými i většími hokejisty klubu, kteří jim předvedli na ledě svoje dovednosti. Budoucí hokejisté a hokejistky samozřejmě neodešli s prázdnou, dostali jako vždy drobné dárečky, mohli si vyzkoušet i hokejové dresy a pochutnat si na párku v rohlíku, protože po řádění na ledě vždycky pořádně vyhládne!
Na ledě i mimo něj se pohybovali i naši zkušení kluboví treněři, kteří byli k dispozici rodičům pro jejich dotazy a dětem jako podpora při bruslení nebo oblékání hokejové výzbroje. S organizací celé akce nám přišli na led pomoci i starší odchovanci našeho klubu, junioři. Děti i rodiče tak mohli vidět s jakou rychlostí a zároveň lehkostí bruslí i velcí chlapi.

Děkujeme všem rodičům a dětem, kteří se letos zúčastnili a velký dík samozřejmě patří i rodičům našich hráčů, kteří nám pomohli akci zorganizovat. Vážíme si důvěry, kterou do nás vkládají rodiče malých bruslařů a těšíme se na společné zážitky na ledě i mimo něj. Sportu zdar a hokeji zvlášť!

Vedení klubu HC Boskovice

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS