Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

Další ůspěch pro HC Boskovice

12.10.2022 | redakce HC

Nominace juniorské reprezentace pro World Skate Games. Odchovanec HC Boskovice Jonáš Novotný jede na MS juniorů do Buenos Aires

Česká reprezentace juniorů od roku 2019 vinou pandemie Covidu přišla o několik šampionátů a teprve v roce 2022 ji čeká první šampionát. A to rovnou World Skate Games! Právě na této akci Češi naposledy získali zlato, když v roce 2019 ve Španělsku nenašli za celý turnaj přemožitele, aby si podmanili Barcelonu.

Obhajoba ale bude velmi složitá, když termín konání českému juniorskému výběru příliš nenahrává. V týmu je ale několik několik hráčů, kteří v létě vybojovali zlato na ME ve španělském Valladolidu, včetně nejlepšího brankáře turnaje André Lequina. 

Junioři první zápas odehrají v pondělí 24. října. O den dříve si v Olympic Parku stihnou zatrénovat. Vše vyvrcholí v neděli 30. října a následovat bude turnaj kategorie mužů, na kterém rovněž nebude chybět české zastoupení.

Nominace

Brankáři: André Lequin (ILHK Hradec Králové), David Brada (IHC Night Birds Přerov).

Hráči: Jakub Kuchař, Mikuláš Skoupý (IHC Roller Storm Praha), Adam Abazaj, Marek Zapletal (IHC Night Birds Přerov), Daniel Dunda, Tadeáš Kulhánek (ILHK Hradec Králové), Jakub Zdeněk (Mad Parrots Úhřetice), Josef Halbych, Tomáš Voska, Matouš Havlík (SK Černošice), Václav Komínek (HC Cvočkaři Hořovice), Jonáš Novotný (HC Boskovice).


Reprezentace - Mistrovství světa - junioři

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS