Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

Sobota 17. 12. 2022 byla plná hokeje

19.12.2022 | Redakce HC Boskovice

Celý tento víkend byl pro HC Boskovice nabitý hokejem.

Hned v sobotu 17. 12. ráno nastoupili naši mladší žáci proti brněnským Warriorům. V první třetině předvedli naši hráči skvělou hru, ale ve druhé už trošku polevili a i když ve poslední třetině chytli druhý dech, na tým Warriors to bohužel nestačilo. Za svůj výkon se naši borci ale určitě nemusí stydět, vidíme, že jim to hraje čím dál tím líp!
V hokejové na Úvoze se odehrály i dalších zápasy, ve kterých se v sobotu 17. 12. zazelenaly naše týmové dresy. Ve dvou zápasech si naši třeťáci vedli opravdu skvěle. V prvním zápase celkem s přehledem porazili tým Junior Capitals z Vídně, v druhém zápase sice tak úspěšní nebyli a přestože podlehli týmu Techniky, předvedli svoji bojovnost a odehráli zápas, za který se nemusí stydět.
Sobotní hokejovou jízdu HC Boskovice uzavřeli svým zápasem naši muži, kteří si vyjeli poměřit svoje síly s týmem HC Brumov Bylnice. Je skvělé, že hráči dokázali navázat na svůj zlepšený výkon v minulém týdnu proti Blansku. Včera se totiž tak trochu utrhli z řetězu a soupeři nasázeli během zápasu celkem 10 gólů.
Naši muži nám tak dokázali, že na sobě pracují a my doufáme, že budou pokračovat v takovýchto výkonech nadále. Příští středu 21. 12. je od 18 hodin čeká ještě poslední zápas Krajské ligy v tomto roce proti Technice Brno na Zimním stadioně v Boskovicích. Takže pokud máte chuť přijít podpořit hokejový tým mužů, který je složen převážně z odchovanců HC Boskovice, doražte fandit příští týden. My se těšíme už teď!
Sportu zdar a hokeji zvlášť!
HC Boskovice

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS