Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

              Odkaz na web akce Týden hokeje

Druhý lednový týden našich týmů na ledě

19.01.2023 | Redakce HC Boskovice

Minulý týden byl pro všechny naše kategorie naplněný zápasy.

Ve středu 11. 1. si naši mladší žáci zahráli derby s některými bývalými hráči HC Boskovice, kteří společně s členy hokejového týmu Kuřimi dnes tvoří tým mladších žáků SKMB. A přestože naši svěřenci nevyhráli, my jsme s jejich výkonem spokojeni, protože předvádí férový hokej, kam nepatří nepřiměřené a agresivní zákroky.
Další jízda našich hokejistů pokračovala celý víkend v Hodoníně. Mladší žáci tu odehráli zápas s klubem Hodonína a na jejich výkon jsme tu byli obzvláště pyšní, protože vidíme velké pokroky v sehranosti týmu a posunují se dál.
V neděli pokračovali v hokejovém maratonu v Hodoníně i naši třeťáci. V turnaji se zúčastnili dvou zápasů, v tom prvním, proti HC Mystery Kuřim, byli nakonec po vyrovnaném zápase poraženi, ale v tom druhém, proti HC Orli Znojmo, byli mnohem úspěšnější a z tohoto zápasu vyšli vítězně.
V neděli v podvečer pak zakončili zápasy minulého týdne naši muži. A byl to opravdu infarktový zápas! První třetina patřila jednoznačně HC Boskovice, kdy poměrně s přehledem nasázeli soupeři 7 gólů. V druhé třetině však soupeř začal nebezpečně tlačit a postupně se začalo skóre vyrovnávat. Bohužel nakonec nepomohlo ani neuvěřitelné 4 góly Michaela Schejbala a zápas nakonec skončil 11:10 ve prospěch soupeře.
Sportu zdar a hokeji zvlášť !!!

 
Aktuální zápasy

 
© eSports s.r.o. & HC Boskovice - kontakt: hc.boskovice@seznam.cz RSS